carinag.blogg.se

KAN INTE LYSSNA PÅ MIN NYA LJUDBOK!!

Har hållit på från och till hela kvällen för att få in ljudboken i datorn. Nu har jag laddat ner både det ena och det andra programmet för att man skall kunna öppna ljudfilen. Men tror ni jag lyckats? Neeeej.
Så nu tror jag att jag ger upp. Jag har i alla fall kommit så långt att det går att läsa boken, ja som en e-bok. Men det var ju inte direkt det jag var ute efter ... jag som gärna ville LYSSNA istället.

Jag kunde inte låta bli att kika och läsa lite på boken på mobilen på lunchrasten idag. Men det blir ändå inte samma sak. Fast en sak vet jag nu i alla fall, den verkar vara riktigt bra. Får väl hoppas jag lyckas bättre i morgon. :) 

Nu blir det sänggång för min del. Är ordentligt trött och det blir en tidig morgon. Så jag säger godnatt till alla söta och sov så gott.

Sweet dreams.



... och eftersom vi fick så väldigt mycket potatisgratäng över igår, så fick det bli det idag också ... tillsammans med en lika god kasslerbit ... 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Niklas
skriven :

Varför ber du inte teddy om hjälp? han är bra på program

Svar: Jo, jag satt och tänkte på honom ikväll, men fick inte tag i honom. Jag får göra det i morgon, för själv reder jag inte ut det. :)
Carina G.