carinag.blogg.se

DAGENS INTERVJU!!

Det är inte mer än ett par grader på balkongen, lite smådimmigt och alldeles för tidigt egentligen. Men guuuu så skönt det var där ute ändå. Jag glömde ju nästan bort att det var morgon och jag skulle in igen. :) :) 

Jag har ett möte klockan 9. Känner mig inte ett dugg nervös. Antagligen beror det på att jag inte känner att jag måste sälja in mig på den nivån jag har fått göra tidigare. Jag behöver inte sälja in mina kunskaper, eftersom det inte handlar om administration. Så jag går dit, visar upp min bästa sida, och helt enkelt bara hoppas på att de tycker om min personlighet. För det är väl det det handlar om, att de skall gilla vem de skall arbeta tillsammans med.
Sen har jag ingen aning om vem andra kandidater är. Det finns säkert en och annan som redan har vanan inne och har arbetat som lokalvårdare eller inom hemstäd tidigare. Det kanske väger tyngre.
Men eftersom jag nu har blivit kallad på intervju, måste de ändå ha fastnat för något i mitt brev. Så det är bara att hoppas på det bästa. :) 

Nu skall i alla fall kaffet först och främst ner i halsen så kroppen kan få tillbaka lite balans.
Ha en fantastisk dag alla, och var rädda om er.

GODMORGON

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: