carinag.blogg.se

THE BLIND SIDE!!

Denna film såg jag så sent som igår. Det är en film med Sandra Bullock och är dessutom en sann berättelse. Det är två viktiga ingredienser för min del. Men jag har ändå svårt att tro att jag, genom att läsa handlingen, skulle få för mig att välja denna film bara för att ... 
I detta fallet var det Dessi som tipsade om filmen. Den började lite trögt och jag kände från början att "nja detta kanske inte är något för mig". Men så fel jag hade. :) Ungefär 20 minuter in i filmen började mina tårar rinna och sedan var det kört. Ja denna film är en riktigt bra film. Och för den som älskar sanna historier är detta något utöver det vanliga, sååå gripande.
Filmens namn: "The blind side"

Filmen handlar om Michael Oher och hans kamp för att finna sin roll i samhället. Han kommer från ett trasigt hem med en mamma som knarkar och där ingen har en aning vem pappan är. Familjen Tuohy tar honom under sina vingars beskydd. Därefter börjar en kamp för att hjälpa Michael tillbaka till ett normalt liv.

Som sagt, det är en riktigt bra och sevärd film. Så har ni inte sett den än skall ni absolut ta chansen att göra det nu. :) 


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: