carinag.blogg.se

LÄNGTAN EFTER SOMMAR!!

Förra sommaren förde inte med sig så mycket gott. Det var mycket vi ville göra som aldrig blev av. Och när året led mot sitt slut så bara längtade jag till år 2014 så vi på något sätt kunde lägga allt bakom oss. Nu vet jag så klart att vi inte kan gå vidare utan att mellan varven minnas och sörja. Men jag hoppas ändå att detta året blir ett bra år, där vi till sommaren kan göra det vi planerade förra året. Och jag är övertygad om att Affe är med oss och att han vill att vi får en bra sommar, ja ett riktigt bra år.

Idag är det bara regn och rusk utanför fönstret. Och när jag sitter och tittar ut så bara läääängtar jag till sommaren. Jag vill att det skall bli varmt, solsken. Jag vill göra saker, jag längtar efter att kunna ge mig ut med familjen på sommaräventyr. Att jag och Beatrice ger oss iväg som vi planerade redan förra sommaren.
Så redan nu sitter jag och funderar och planerar lite. En sak är säker, det blir sommarkort i år igen. Den här sommaren skall det användas. Och det tackar jag Teddy för, det var han som fick oss att se fördelarna med ett sådant kort. Och vem vet, kanske jag kan få resten av familjen till att hänga på. :) :) 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: