carinag.blogg.se

LÄMNAT TANDLÄKAREN OCH PIA FÖR DENNA GÅNG!!

Hemma igen efter några mysiga timmar med skvaller hos Pia. Tänk vad "tjejer" kan babbla på om både ditten och datten när vi väl sätter igång.
Både jag och Pia är nog alldeles för osociala, så ingen av oss orkar egentligen ge sig iväg till den andra. hahaha Men så idag tänkte jag, när tandläkarbesöket väl var avklarat, att det nog måste bli en kopp kaffe i alla fall. Annars är det väl så att vi träffas ungefär var tredje-fjärde månad något. Japp, så sociala är vi. :) :) 

Och kan tala om att jag är nöjd med mitt tandläkarbesök idag också. Trots att jag ogillar att knalla dit så inser jag ju att man tyvärr måste, tänderna måste så klart hållas i skick. Det blev en besiktning utan hål. Sååå nöjd, jag slipper borra ... och framförallt slipper jag skyhöga räkningar som drar ut på tiden. :) 

Nu skall jag ta igen mig lite, tog på kraftern att lämna hemmets trygga vrå. hihi
Det var ju egentligen meningen att jag skulle vara hemma innan 16 idag, så jag stressade nog lite väl mycket mot slutet innan jag kom hem. Helt i onödan egentligen, så nu får jag ta igen mig lite innan jag börjar med maten.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Pia K
skriven :

Osociala?Du vet allt om mitt liv och jag vet allt om ditt :)
Via våra bloggar.Som jag sa jag känner dig bättre nu än vad jag gjort de senaste åren.Hahahaha.Vill gärna tycka att vi är jätte sociala via internet.Men man måste ju träffas ibland också.Tack för i dag det var trevligt o socialt ;)

Svar: hahaha, vi får väl försöka se till att det blir liiite oftare.
Carina G.