carinag.blogg.se

FULLT ÖS!!

Japp, vi har haft fullt ös här hemma. Både jag och lilleman var helt slut efter att ha härjat. Dock har inte jag somnat än ... men lillbusen slocknade så gott. Det tar minsann på krafterna att åla sig runt hela rummet. hahaha
Jag satte Alexander på sin lekmatta med alla leksakerna och gick sen till köket för att hämta min bärbara dator. Jag var borta i 2 minuter och när jag kom tillbaka var han halvvägs till andra sidan rummet. :) :) Det gick snabbt minsann, han har inte varit riktigt så snabb i vändningarna tidigare. Och när han väl kom på hur han skulle åla sig gick det som bara den, som han rusade ... och blev trött på kuppen. :) 

Nu har jag lite egen tid och passar så klart på att slappa i soffan med datorn i högsta hugg ... och så klart en kopp kaffe. :) :) 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Usch carina sätt på honom strumpbyxor eller något annat. Kan finnas olämpliga föromål på golvet efter dennis sladdar. :) det är väldigt snöigt på vägarna ingen aning om vi hinner dit.

Svar: Han har strumpbyxor på sig. Det var bara precis då eftersom han fått ny blöja och ny body. Jag hann aldrig med det eftersom han plötsligt från en minut till en annan befann sig mitt på golvet.
Carina G.