carinag.blogg.se

VAKNADE MED ETT RYCK!!

För en gångs skull var det inte mina egna hjärnspöken som väckte mig inatt. Nej, jag vaknade mitt i nattens med ett ryck när jag hörde världens duns. Det lät som om någon verkligen föll och slog i huvudet. Jag flög upp ur sängen och rusade ut i hallen. Och där stod Dessi, som också hört dunsen.
Ja, nu var det ju inte så farligt som det lät när man precis vaknar och hör en sådan duns. Duschhyllan hade tidigare under dagen åkt ner från badkaret, så den stod lutad mot väggen. Hur det har gått till vet jag inte riktigt men Beatrice har på något sätt slagit i sitt huvud där när hon stod och tvättade sig.
Det komiska var inte själva dunsen utan att jag vaknade av dunsen flera minuter efter att det skedde. Dessi hade redan hunnit dit ett par minuter tidigare. Så hur min hjärna har kunnat uppfatta det 3-4 minuter senare förstår inte jag riktigt. Men ja, så var det. :) :) 

Nu blir det lite morgonkaffe innan dagen tar vid. Om ett par timmar är det stallet som gäller så det vill till att jag hinner dricka mitt kaffe och vakna till liv ordentligt innan dess.
Ha en fantastisk dag alla, och var rädda om er.

GODMORGON

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: