carinag.blogg.se

MÄRKLIG OCH TRÖTT DAG!!

Nu har jag fått bevisat att man INTE skall sova för länge om dagarna. :) Den här dagen har bara varit sååå seg. Innan jag väl vaknade till liv var klockan långt över 12. Och då hade jag bara suttit vid datorn och absolut inte gjort någonting vettigt alls. När det började bli sen eftermiddag satt jag fortfarande vid datorn ... och fortfarande sitter jag här ... och har inte fått tummarna loss till att klä mig ens. hahaha

Allt har blivit förskjutet ... och jag har inte hunnit bli klar med "veckans minne". Får försöka hinna med det i morgon. En del om min arbetslöshet och Radix har rullat genom mitt huvud, så det är mycket tankeverksamhet som snurrat hos mig. Jag tänkte skriva om det i morgon, eftersom klockan nu har blviit så mycket. Jag är ganska trött ... konstigt efter denna dag och framförallt sovmorgonen jag fick. Men så är det.
Dock så hade vi en mysig familjemiddag här hemma ikväll. Dennis och Teddy fixade och donade. Och det var riktigt gott. Det blev marinerade köttbitar och hasselbackspotatis, mums vad gott.

Nu tänker jag säga godnatt innan jag somnar i sittande ställning. Och ikväll ställs klockan eftersom det är stallet som gäller i morgon.
Hoppas ni haft en skön kväll och att natten bjuder på mysiga drömmar.

Sov gott alla

... "puh, nu åker kameran fram igen" ...
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: