carinag.blogg.se

DET BLEV SEN MIDDAG IGÅR!!

Jag hade fågelkvitter på balkongen i morse. Så härligt, det var rena våren ute. Det går åt rätt håll och det blir så mycket mysigare att vara i stallet. :) Det är som jag alltid har sagt, ridning borde vara en vår- och sommarsport.

Vi käkade i alla fall en riktigt god middag igårkväll. Dock var det väldigt, väldigt sent, tror inte vi satte oss till bords förrän närmare 21.30-tiden. Vi måste försöka bli bättre på det. Man blir ju så himla trött när det blir så sent, och man orkar inte ta disk och undanplock efter maten. Så igår när vi ätit plockade jag undan från bordet men orkade så klart inte ställa mig att dona med disken ... så nu har vi allt kvar. Blä...
Nåja, jag kanske piggnar till när vi varit i stallet så jag kan ta det då ... om ingen annan hunnit före förstås.
Och på tal om stallet så är Beatrice faster på semester den här veckan, så vi har ordnat vikarie  som kan hjälpa till i ridhuset idag. Teddy och Pernilla lovade att följa med, så idag blir de friska fläktar minsann. Men det skall säkert gå bra ändå. Beatrice klarar ju väldigt mycket själv, hon behöver bara lite moraliskt stöd och någon som ställer upp och håller hästen om Beatrice känner att hon behöver det vid vissa tillfällen. :) 

Men nu först blir det morgonkaffe som vanligt.
Ha en fantastisk Söndag alla, och var rädda om er.

GODMORGON

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: