carinag.blogg.se

OJ, JAG SOMNADE!!

När vi kom hem från ridningen vid halv 1-tiden och hade ätit lite brunch och fikat, lade jag mig en stund för att vila. Japp, somnade som en sten och vaknade nu för en stund sen. Alltså, jag har ju sovit bort nästan hela eftermiddagen. Hade inte Dessi väckt mig hade jag antagligen sovit ett par timmar till. Det tar minsann på kroppen att vara i stallet. hahaha
Nu sitter jag och har lite ångest för att jag sovit bort värdefull tid när jag är ledig. Ja, ja, bara att hoppas jag somnar ikväll. :) 

Nu har jag lite egen tid. Övriga i familjen skulle en tur till affären. Ibland är det faktiskt skönt att få vara helt ensam, det händer ju inte så ofta. Så jag sitter med lite kaffe och bara njuter av tystnaden.

Nu är i alla fall hallen "nästan" helt färdig. Ett par lister och lite småprylar skall upp på väggen, men annars är allt klart. Och i köket lyckades vi få in Dennis och Dessis köksprylar också, så himla bra. De hade ju jättemycket, förstår inte hur man lyckas samla så mycket när man bor i en etta, hehe. Men vi löste det. Idag kom dock ett nytt lass hit, alla hygienartiklar, så nu är deras badrum också tömt. Japp, nu blir det nya rensningar och undanplock i badrummet hemma hos oss. Det går säkert vägen det också.
Det blir ju inte så mycket gjort i veckorna, så man får ta det lite pö om pö.

Nu tänkte jag i alla fall slänga upp en film på datorn och ha lite biomys.
Hörs sen.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: