carinag.blogg.se

JAG HAR FÅTT INNEBOENDE!!

Ja, nu är det väl "nästan" officiellt då. Dennis och hans lilla familj flyttar in till mig och Beatrice på heltid. Varför då kan man ju undra.
De har ju ganska länga varit ute efter en trea. Det är dock inte så lätt att få tag på lägenhet idag. Och eftersom de inte riktigt trivts i sin lilla etta, med ett enda rum och ingen balkong, så har de campat hos mig.

Det är ju ingen hemlighet precis att jag skulle komma bli tvungen att söka mig en mindre lägenhet pga min arbetslöshet. Hyran här är alldeles för hög för mig, när jag inte har någon inkomst. Därför satte jag upp mig och Beatrice för en tvåa, vilket i princip har visat sig vara lika svårt som för Dennis och Dessi att få en trea.

Därför beslöt vi att göra en kupp av det hela. De flyttar in till mig, får tillgång till hela lägenheten MED balkong, hjälper mig med hyran och andra nödvändigheter som t.ex matkontot. På det sättet kan både de och jag spara pengar och jag slipper flytta. Fiffigt ...... menar, de är ju här ändå, så varför inte bo här på riktigt??

Visst blir det trångt i vissa delar av lägenheten. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum, right? :) :) 
 
Jag älskar att ha de här, verkligen. Men jag skall inte ljuga ... visst finns det även baksidor. Och ibland kan även jag bli irriterad. Då tar jag mig själv till mitt eget sovrum och stänger dörren om mig. Som sagt, det är inte bara en dans på rosor. Men jag är övertygad om att detta är ett riktigt bra drag av oss alla.
Och så länge vi respekterar varandra, med baksidor och allt, så kommer detta att funka superbra.

Nackdelen då ... var gör vi av alla saker? Jag har rensat en liten del i mina köksskåp, både gammalt och sådant som ändå skulle kastas förr eller senare, för att få plats med deras saker också. Men det är ju hur mycket som helst kvar. Hmmm, vad har vi gett oss in på? hahaha, nej jag bara skojar. Vi skall nog få plats med allt.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: