carinag.blogg.se

SUPERKUL KVÄLL PÅ JÄGERS!!

Så himla roligt jag har haft ikväll.
Det blev middag med jobb på jägersro. Kvällen började med att chefen och Kajsa fick vara kuskar och köra några varv. Och det var inte vilka varv som helst, nope det blev stora banan med ljus, läktare och hela köret. De var riktigt duktiga. Själv tror jag inte jag skulle satt mig bak på hästen om jag så fått betalt. hahaha
Efter det blev det middag i restaurangen och naturligtvis blev det spel till det. Det var superkul. Och jag som inte kan någonting om travhästar gick helt på hästnamnen. Men så gick det som det gick också ... de flesta hästarna jag satte pengar på hamnade i slutet. :) :) Aja, jag hade lika roligt för det. :) 

Jag är så väldigt osocial. Jag gör aldrig något ... och jag trivs bra med det. Jag gillar att sitta hemma i min ensamhet eller med familjen runt mig. Men när det väl inträffar att man hittar på något så har jag för det mesta alltid roligt. Och naturligtvis påverkar sällskapet. Det är ett bra gäng jag jobbar med, de är goa och glada. Och jag trivs med de. Så ja, ikväll var det en riktigt lyckad kväll.

Nu väntar en kopp kaffe medan jag väntar in Dennis och Dessi. De stackarna fick åka iväg till sjukhuset med lilleman som bara skrek och skrek. Det är väl troligtvis magen som krånglar. Tur vi har läkarkåren som kan hjälpa till när det behövs. :) 

Hoppas ni andra också haft en lika bra kväll som jag har haft. Nu återstår det bara att säga godnatt och sov så gott.
Hörs i morgon igen.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Vän till din mellersta son!
skriven :

Gör som jag, ta en Harry Boy! :) :) Hihi

Svar: Det var ju inte helt fel. Det skall jag tänka på nästa gång. :) :)
Carina G.