carinag.blogg.se

OFÖRGLÖMLIGT!!

Sorry för dålig uppdatering. Men kvällen igår var riktigt magisk, ja den var helt enkelt oförglömlig.
Jag hade förberett allting, kollat om jag fick fota, om det var okej att lägga ut på bloggen och allt sådant. Men när man väl satt i soffan och hon började prata, glömde jag allt vad kamera och blogg var. Jag bara rycktes med av hennes sätt att prata, de andar som var på besök och hela känslan i rummet. Detta har varit en av de bästa kvällar på mycket, mycket länge. :) :) 

Efter att ha hört henne prata med de andar som var på besök till mig, så kan jag nu säga utan att tveka att det är min svärfar och mormor som varit här nästan hela tiden.
Jag har hela tiden trott att det var Affe som snurrade lamporna, men icke då. Det är min mormor som haft roligt med oss. Det är också de två som tagit sönder glödlamporna lite då och då, tänt och släckt våra lampor, gömt undan saker ... för att sen lämna tillbaka de igen hahaha, vilka busar.
Att Affe ligger och lurar är jag fortfarande helt övertygad om. Och eftersom min svärfar är här på besök är jag ännu mer säker på det.
I och för sig visste jag att svärfar brukar vara här. Jag känner hans närvaro lite då och då.
Beatrice var också en av gästerna och hon fick besök av sin gammelfarfar.

Efter att seansen var slut satt vi kvar och drack lite och hade allmänt mysigt. Cina och Lisbeth gick inte förrän lite över 01. Och innan jag kom isäng var klockan nog närmare halv tre. Så det är kanske inte så konstigt att jag inte vaknade så tidigt som jag brukar. Men det var skönt med en liten sovmorgon ... och så har ni också haft något att se fram emot, eller hur? :) :) :) 

Jag känner att jag måste bena upp samtalen. Både från de andar som kom till mig, men också besöket till Beatrice. För de berättade mycket om och till oss som jag gärna vill dela med mig. Men jag måste som sagt reda ut i min skalle först vad som egentligen hände, vad som sas. Så jag återkommer om den här kvällen och andarnas besök lite senare.

Nu skall jag dricka morgonkaffe och försöka vakna till liv. Jag är nog inte så van vid det här med alkohol, för jag känner mig sååå tung i huvudet. Och ändå drack jag inte så mycket, det blev några cider och lite vitt vin. Men huvudet beklagar sig som sagt. :) 

Ha en bra dag alla, och var rädda om er.

GODMORGON

Vårt medium, som var riktigt duktig på det hon gjorde...
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Rebecca&Mathias
skriven :

Låter sweet! Ha en underbar Lördag! :)

Svar: Tack. Ha en härlig och bra Lördag ni också. :)
Carina G.