carinag.blogg.se

EN DAG I SOLEN!!

 
Det har varit en riktigt härlig dag utomhus. Känner mig ganska mör nu faktiskt, kan bero på den supermysiga solen som stod högt på himlen idag. :) 
Jag hade inte hunnit gå så långt förrän jag stötte på exet, som kom gående och inte heller hade något viktigt för sig. Så vi slog följe.

Det måste vara en av de absolut få gångerna som jag varit ute på promenad utan att egentligen ha något mål alls. Annars brukar det ju vara att man skall iväg någonstans, eller åtminstone tänker på något ställe som man sen hamnar på.
Men idag fick mina fötter bestämma riktning helt själv. Och eftersom inte Teddy var med fick de även bestämma takten, det var det bästa. hahaha
Efter ett litet tag blev jag dock väldigt trött i benen. Men tror ni jag hittade någon parkbänk? Nej, inte en enda. Annars tycker jag man ser de hela tiden. :) 

Vi hamnade i alla fall långt om länge hos pappa i hans lilla stuga. Och nej, riktigt så vilsen var jag inte. När jag väl kom ut från kringelkrokarna som Affe lurat in mig i, så såg även jag var vi befann oss.
Och min lilla gosse saknade ju så klart sin mamma hihi, så han dök givetvis också upp i pappas trädgård.

Nåväl, nu är jag hemma och börjar bli ganska hungrig, helt naturligt efter en dag ute i solen. Får se vad vi hittar på för något gott idag.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: