carinag.blogg.se

DE VET HUR DE SKALL TA BETALT!!

 
De som känner mig vet att jag inte är den mest tekniska person precis. :) 
Och det här med datorer och mobiler vet jag inte så mycket om, kallar alltid på Dennis eller Teddy så fort jag får problem.
Och jag har ju hela tiden trott att felet med mobilbloggandet på något sätt berodde på att jag gjorde något tokigt, ända tills Teddy kom på att det säkert hade med hur många "GB" jag har i mitt abbonemang.
Jag kan ju inte förklara vad "GB" är för något, vet ju knappt det själv hahaha. Det har i alla fall med minnet att göra, så mycket har jag förstått.

I alla fall, då ringer jag till min operatör för att kolla problemet och se om jag kanske kan öka mitt "GB".
Det var ju helt rätt det Teddy sa om att det var för litet. Jag hade bara 2 "GB", vilket tydligen är alldeles för lite om man surfar på mobilen ofta. Men jag kunde köpa ett "GB" för 29:- för en månad. Och ville jag sen ha ytterligare, fick jag fortsätta att köpa för 29:-. Men det gick ut efter en månad, så då måste man ringa igen.
Jag var mer intresserad av att få något fast varje månad, något paket så jag skulle slippa ringa varje månad och köpa till. Ja, det var ju klart att jag kunde det. Men då skulle det kosta 149:- extra varje månad.

Nu sitter jag här och funderar på hur jag skall göra.
När jag är iväg hemifrån vill jag kunna gå in på bloggen när jag känner för det, och inte behöva vänta ända tills jag kommer hem. Jag vill alltså inte vara begränsad.

Ja, de vet hur de skall ta betalt. :) Det är inte billigt att ha en hobby minsann. hahaha

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: