carinag.blogg.se

DÅLIG DAG!!

 
Idag har det inte varit den allra bästa dagen. Och det verkar faktiskt som om det fortsätter i samma spår, blä.
Så det är ju en himla tur att jag stannat inne då, så jag inte stört mig på saker jag inte har med att göra.
Vissa dagar är bara för mycket. Känner mig som en förklädd häxa med väldigt stora PMS-besvär. Har inte ens orkat klä på mig idag, och någon syssla har det bara inte varit tal om.

Och stackars Teddy som råkade befinna sig här precis i mitt värsta ögonblick för dagen. Tur att han känner mig och kan gå härifrån när det behövs.

När jag har de här "dåliga" dagarna kan man inte säga för mycket dåligt till mig, då tänder jag väldigt lätt tyvärr. Det var det jag gjorde när Teddy befann sig här, han gick ju så klart.
Men vet ni vad? Han kom tillbaka 10 minuter senare med ett CHOKLAD. Han visste precis vad hans mamma behövde just idag. Han är bara för go.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Malin H
skriven :

Oj oj oj vad jag känner igen mig i de här med dåliga dagar och dåligt humör. Jag är precis likadan som dig. Dennis han brukar fly fältet han och sen efter några timmar ringer han och frågar om kusten är klar att komma hem hahaha

Svar: Hahaha, det brukade min Dennis också göra när han bodde hemma. Tur att de känner oss. :)
Carina G.

2 Bittis
skriven :

Samma här, har sååå jäla ont överallt, tror att det beror på väderleken .. som vaanligt o jag brukar inte gnälla i första tagen, men idag efter jag tagit en middagslur, så var jag igång riktigt när jag vaknade, så Guben min sa " sätt dig i bilen så kör vi en sväng " för det vet han att det hjälper, så nu är jag liiiite piggare igen heeh ..

Svar: Skönt att han någon där som vet vad som hjälper vid vissa tillfällen. :)
Carina G.