carinag.blogg.se

ATT ÅKA BUSS PÅ EGEN RISK!!

Ja, ibland åker man på egen risk.
Igår åkte jag och Beatrice buss tillsammans med Dennis och Dessi, vi skulle iväg och käka pizza. Kan ju säga att bussturen var allt annat än lugn. Busschauffören körde ungefär som om han hade stulit bussen. Det tvärnitades, hackades och gasades på i kurvor osv.  Man fick verkligen hålla i sig med båda händerna och höll på att flyga i golvet flera gånger. Både Dennis och Dessi höll i barnvagnen, som gungade hela tiden. Det stod även en annan mamma med sin barnvagn. Hon hade också all möda att hålla sig på benen och se till så att vagnen stod still.
Dennis blev till slut arg och gick fram och började skälla ut busschauffören.
Alltså, visserligen förstår jag ju att man ibland får hålla i sig när man åker buss. Men inte skall man väl behöva hålla i sig så att fingerknogarna vitnar? Och inte skall väl folk med barnvagn behöva vara rädd att vagnen skall fara i "backen"? Nej, det var riktigt dåligt, ingen bra busschaufför alls.

Nog om det. Nu är både jag och Beatrice redo här hemma. Någon frukost har vi inte hunnit äta, vi får helt enkelt vara utan ...... eller...
Nej, vi tar något ute idag. Vi slår liksom två flugor i en smäll, vi kommer iväg hemifrån snabbt samtidigt som vi myser med lite utefrukost. Härligt, eller hur? :)

Måste rusa, adiós

 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: