carinag.blogg.se

TRE PÅ RYMMEN!!

Härom dagen påminde Dennis mig om en film som jag inte sett på jättelänge. Det är en komedi med verkligt hög klass. Nej, den är INTE ny, den har nog bortåt 20 år på nacken. Men den är så himla rolig och när Dennis började prata om den så slog det mig, detta är ju en film som måste tipsas om.
Filmens namn? "Tre på rymmen"

Det är inte det vanliga kärleksdrama som jag normalt sett älskar att titta på. Men ändå finns det en stor dos kärlek över hela konceptet som är riktigt rörande att se. Det är inte ofta man vill att boven i filmen skall klara sig. Men i det här fallet vill man inget högre än att det skall går bra.

HANDLING:
Lucas är en bankrånare som suttit inne för en massa bankrån. På sin första fria dag från fängelset blir han själv gisslan under ett bankrån av ingen mindre än en ensamstående pappa, som tillsammans med Lucas och sin lilla dotter flyr.
Ja, ni kan ju själv tänka er vad polisen tror efter att ha sett övervakningskameror från banken där den nyutkomna fången precis befunnit sig.

Som sagt, filmen är sååå bra och rolig och absolut värd att offra 1 1/2 timme på. Så har ni inte sett det, så är det hög tid att göra det nu. :) 
Tyvärr kunde jag inte hitta något bra klipp, så det fick bli den här lilla snutten.  Men jag lovar er, ni kommer inte att bli besvikna.

Och med detta lilla filmtips säger jag godnatt. Nu skall jag ta min snuviga näsa och försöka sova ... så gott det nu går med en täppt näsa.
Vi syns i dimmorna. Sov gott alla. :) 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: