carinag.blogg.se

NU ÄR DET LÖRDAG IGEN ...!!

Smyger omkring här hemma för att inte väcka resten av familjen. Alltid när jag skall smyga känner jag mig extra klumpig, så jag vet inte om jag lyckats speciellt bra. Balkongdörren har åkt igen ett par gånger, kaffekoppen har studsat till i bordet, ja sådana små saker som kan smälla till. Men inte ens Alexander har vaknat, så jag antar att det inte varit för mycket oväsen. hahaha

Nu sitter jag i alla fall i köket med mitt kaffe och försöker vakna till liv. Jag hör snarkningar överallt. Alexander är dock den som hörs mest, så liten han är. :) :) 

Idag är det tvättning, städning och viktigt pappersadministration som står på schemat. Ja tvättningen är väl inga problem, den tar Beatrice hand om. Men vi får se hur mycket städning det blir för min del. Tiden har en förmåga att flyga förbi, och det slutar ofta med att Beatrice fixar istället.

Jag tänkte påbörja städningen igår när jag kom hem, men var så himla trött. Men köket var i väldigt bra skick när jag väl öppnade dörren, nej Beatrice hade INTE varit i farten. Dessi hade fått ett ryck, gulliga hon. Så skönt det var att komma hem och se köket i ett riktigt upplyft. :) :) 
Resten av lägenheten tar jag idag, no problems.

Men först ...... morgonkaffe.
Ha en bra Lördag alla. Ta hand om er och varandra och njut av helgens första lediga dag. :) 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: