carinag.blogg.se

HÄRLIG MORGON!!

Godmorgon alla.

Vilken kväll det var igår.
Vi blev ju tvungna att åka till jourläkarcentralen igen för att lägga om Beatrice tumme. Och ja, igår gick det inte lika snabbt som i förrgår. Väntrummet var fullt med folk och det tog nästan en timme innan Beatrice kallades in. De hann till och med släcka ner och låsa alla dörrar innan Beatrice blev klar. :) 

Klara blev vi, och middag blev det ...... 22.30. Hmmm, lite väl sen middag. Men vi var ju tvungna att få mat i oss. Och trots den sena middagen, blev det till och med efterrätt. Teddy hade ju bakat, så han kom över med lite kakor till oss ... mitt i natten. hahaha

Nu är det i alla fall morgon. Ögonen skall öppnas och kaffet skall rinna ner.
Nu när jag sitter här framför datorn, är det riktigt svårt att koncentrera mig på att skriva. Har ett stort charmtroll som gör allt för att fånga farmors uppmärksamhet. Babbel och skratt avlöser varandra här hemma just nu. :) :) 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Frida
skriven :

Hej igen det var länge sedan sist ;) hihi
Sånt litet charmtroll har jag också här hemma, de e la för goa?! Fan va stor han har blivit. Var ta tiden vägen, snart sitter han inte ens still i den där. Snart har du la ett charmtroll som springer vid farmors ben istället ;)

Ha det bra Carina och grattis till jobbet förresten :) Se jag läser fortfarande din blogg. Men det har inte blivit så mycket av att jag kommenterar bara. Har inte riktigt lika mycket tid längre!

Svar: Tack Frida, det är riktigt skönt att ha ett jobb igen, och kul att du fortfarande läser bloggen. :) Ja, de är för goa de små liven. Men det är som du säger, de växer alldeles för fort.
Ha en bra dag. :)
Carina G.

2 Pia K
skriven :

Så lik han är Dennis när Dennis var liten :)

Svar: Ja, vissa bilder är riktigt slående likt. :) :)
Carina G.