carinag.blogg.se

GLASÖGONEN ÄR UPPÄTNA!!

Jaha, saker och ting skall ju göras på egen risk. För det är ju en risk med allt här i livet, som t.ex. ridning. Där om något brukar det ju hända saker titt och tätt. Dock har jag aldrig hört talas om att man bokstavligen rider av sig glasögonen. hahaha
Ändå var det precis det som hände idag. Ja, ni läser rätt. Ett träd blev plötsligt väldigt utsvulten och kände för ett par glasögon. :) Så är det någon som har dålig syn, så hänger det ett par borta vid jägersro i Malmö.

Det var så att de sista 10 minuterna skulle gruppen rida ut en sväng. När de kommer tillbaka säger ridläraren att Beatrice hade tappat sina glasögon, och naturligtvis hade de ridit på den mest svåråtkomliga stig, som var igenväxt med buskar och träd. Så klart gick vi en sväng dit för att kolla om vi kunde hitta glasögonen. Men nej, de var uppslukade. 
Så det blir prioritering av glasögonbeställning i morgon. Synd bara att hon skall behöva gå utan glasögon någon vecka innan hon hinner få de nya. :( 

Som sagt, det finns alltså ett glasögonträd här i Malmö. Ja, vår stad är verkligen originell. hahaha

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Malin H
skriven :

hahaha, Förlåt men jag kunde inte låta bli att skratta de lät så roligt. Beatrice måste ju blivit ganska snopen där när glasögonen bara försvann när hon var ute och red. Hoppas optikern kan skynda på så hon får ett par nya glasögon fortare iaf.

Svar: hahaha. Jo, nog blev hon det alltid. En trädkvist sopade bort de. :)
Carina G.