carinag.blogg.se

FRUKOSTEN ÄR AVKLARAD!!

Idag blev vi bjudna på lyxfrukost, Dennis hade varit nere och handlat bullar medan vi andra låg och nannade kudden. Sååå mysigt, och naturligtvis var det nylagat kaffe tidigare när man gick upp. Så det blev lite extra lyx idag. :) 

Nu sa precis Alexander till sin farmor att han var vråååålhungrig. Så det blev till att "springa". Tur det även finns en faster som kan trösta och mysa nu medan mamma och pappa körde ett kort ärende. :) 

Idag blir det middag för hela familjen och sedan blir det antagligen lite filmmys. Härligt, härligt. Så det blir lite planeringar som skall göras snart av lilla fastern, så fort charmtrollet fått sin mat.
Det har blivit lite av en tradition att flaskan ges av Beatrice. Hon har blivit riktigt duktig på matning och blöjbyten nu. Det är det som gäller numera för Beatrice när Alexander är och hälsar på. hahaha

Nu skall jag själv fortsätta att mysa lite med kaffe och en cigarett på balkongen.

Visserligen skall det experimenteras för att veta vad som är gott eller inte. Dennis är dock en mästare på att få ihop det mest konstigaste. Eller vad sägs om ost, skinka och leverpastej? Nej, inte går väl det ihop ...
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: