carinag.blogg.se

MEN ALLTSÅ REDAN......!!

 
Hade fint besök här ikväll, Molly med familj.
Och hon var snäll nog att be matte och husse att köpa lite kakor med sig, gott gott. :)  Och en kaka kan ju alltid slinka ner trots att man fortfarande var mätt efter maten.

Tiden går alltid lika snabbt, vare sig man har besök eller ej. Och nu är klockan plötsligt så mycket att det snart börjar närma sig sängen.

Jag förstår inte varför tiden ALLTID skall rusa iväg när det börjar bli kväll. Det finns så mycket jag vill göra när jag sitter framför datorn. Ofta hinner jag inte med hälften.

Idag började jag göra om mitt CV helt och hållet. Fick ju lite feedback och tips när jag var på intervjun härom dagen. Så jag har som sagt suttit en del med det idag. Det tar hur lång tid som helst när man skall bygga ett CV från grunden. Men samtidigt är det roligare nu än när jag gjorde mitt första CV. Nu vet jag ju mer hur det skall se ut, och dessutom är det roligare när jag fått feedback från en person som ser många CV'n varje dag och vet vad just hon tittar på. Eftersom hon sen tyckte jag kunde skicka över CV't till henne för ny feedback när jag är klar, blir det desto roligare och mer engagerande.
Men, som jag sa, tiden har gått alldeles för snabbt. Jag är alltså långt ifrån klar och vet inte om jag hinner med så mycket i morgon. Får försöka göra mitt bästa. Vill gärna skicka över det till henne direkt på Måndag morgon, så att jag kan börja använda det snarast möjligt.

Men nu är det i alla fall Lördag kväll och snart dax för sängen.

Jag hoppas ni har det bra och får en skön natts sömn, så hörs vi i morgon igen.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: