carinag.blogg.se

FÖRSTA AKTIVITETEN AVKLARAD!!

 
Tillfälligt hemma......

Detta inlägg skulle egentligen kommit upp tidigare. Men av någon anledning fick jag inte till det från mobilen. Jag är fortfarande i inlärningsstadiet, så det blev lite problem. hahaha

Men nu kan jag i alla fall meddela att jag är färdigfikad och hemma igen. Det visste ni inte va?? hihi

Det är alltid lika roliga att träffa de forna arbetskollegorna.
Nackdelen med att vara arbetslös är utan tvekan den sociala biten. När man går hemma i sin egen lilla värld, går man inte direkt och funderar på folk man inte längre har någon daglig kontakt med. Men när vi sen väl träffas, märker jag hur mycket jag ändå har saknat att ha de runt omkring mig. Dessa träffar blir lite som medicin för själen.
Så tack vänner för en härlig stund tillsammans.

I det stora hela mår jag faktiskt väldigt bra inombords. Jag har ju det mesta jag behöver, en frisk familj, tak över huvudet och mat på bordet. Vad mer finns det? Och det är just dessa tankar jag alltid har när jag varit och fikat med kollegorna.

Idag är en dag med fler aktiviteter. Och bara om någon timme skall jag iväg igen, puh....
Men jag skall inte klaga. Det är bra med de dagar där jag faktiskt har en del uppskrivet i min almanacka. Det är jobbigare och tråkigare med de dagar som är väldigt, väldigt tomma på planer.

Minns när jag arbetade, så var jag väldigt lycklig om jag hade en dag där jag inte hade något uppskrivet. Men det är väl så, man är aldrig riktigt nöjd och vill hela tiden förändra saker och ting. :) 

Sätter punkt nu så jag inte skriver en hel roman till er. hahaha




Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: