carinag.blogg.se

ÄNTLIGEN HEMMA!!

 
Då har jag landat hemma igen.

Jag var ju som sagt på arbetsförmedlingen för en ny handlingsplan.
Eftersom jag inte tycker det händer så mycket på arbetsfronten, trots att jag söker jobb hela tiden, så har jag nu börjat undersöka lite olika alternativ.
Dels så finns det ju utbildningsmöjligheter. Ev skulle jag kunna utbilda mig vidare, kanske inom HR. Måste bara kolla vidare med facket hur de ser på utbetalningar under den tiden.
Sen finns det faktiskt lite mer man kan göra. Har spånat lite på att kanske starta eget företag.

Allt detta med utbildning och starta eget är ju bara funderingar jag har. Jag måste ha något att göra, kan ju inte bara sitta och vänta på att någon skall höra av sig till mig. Men jag fick i alla fall med mig en massa papper därifrån gällande dessa bitar och skall undersöka det lite närmare, så får vi ser vart jag landar.

Efter arbetsförmedlingen bar det iväg till nästa möte, på Beatrcie skola. Och som jag redan visste så fungerar Beatrice alldeles utmärkt i köksmiljö. Min egen lilla kock. haha

Jag är väldigt stolt över henne, hon tar skolan på fullaste allvar. Just nu praktiserar hon två dagar i veckan, en vecka till har hon där. De är jättenöjda med henne.
Och efter sommarlovet kommer hon att börja praktisera på allvar två dagar i veckan hela året. Så hon gör verkligen stora framsteg.

Det var dagens möten, och nu är det skönt att vara hemma igen. Skall käka lite nu innan det blir för sent. Och som alltid blir det film till maten. Gissa vem som stått för matlagningen? hahaha

Beatrice var väldigt hungrig. Hoppas inte Molly misstycker att hon tog en liten tugga. hahaha



Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Dessie
skriven :

Molly delar gärna med sig av sina grejer, inkl sitt ben :)

Svar: Hahaha, Molly är riktigt generös. Beatrice får tacka henne ordentligt nästa gång de träffas.
Carina G.

2 JonteBoy
skriven :

Skall du starta företag så kan du ju alltid ta hjälp av din son jag råkar nämligen veta att han vet en del.

Är det gått med hundben? haha
Skulle dock aldrig få för mig att tugga det själv. Men smaken är som baken :)

Svar: Hahaha. Tror inte Beatrice gillade det faktiskt, så Molly får behålla sitt ben ifred hädanefter.Ja, Teddy kan en hel del, och framförallt så är han engagerad. Så om det blir av, kommer han att följa med på hela resan med företaget.
Carina G.