carinag.blogg.se

KVÄLL REDAN??!!

Fortsätter att sitta och kolla igenom vad jag vill ha för utseende här på bloggen. Eller rättare sagt, jag har ett öga på datorn och ett på TV'n där "det okända" precis har slutat. Alltid lika intressant att se det programmet.

Tidigare ikväll fick jag lite panik över att tiden rusar iväg så fort. Jag blev nästa lite ledsen och irriterad. För det är inte bara mina egna saker som skall klaffa. Vardagsbestyr som städning, matlagning, diskning osv. skall ju också skötas. Men som tur är finns allas vår Dennis. hahaha
Så ja, ikväll var det han som stod för middagen. Dock hörde jag lite från mitt rum när han rådfrågade Dessi om lite småsaker, så hon får väl också ta åt sig lite av äran. :) :) Det var i alla fall supergott och jag blev ordentligt mätt.

Nu är det snart dax att krama kudden. Det blir en tidig dag i morgon också. Jag har dessutom lovat följa Beatrice till sin praktik, hennes allra första dag. Hon är så nervös. Men det kommer att gå riktigt bra, det är jag övertygad om. Men det blir som sagt tidigt. Beatrice skall upp redan 5.00.

Nu säger jag godnatt och sov så gott. Hoppas ni får en ordentligt god natts sömn.



Dennis goda Taccopaj. Yammi.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Dennis
skriven :

Des tacopaj

Svar: Okej ...
Carina G.