carinag.blogg.se

KVALITETSTID!!

Har haft lite kvalitetstid med lilleman medan mamma och pappa gör lite ärenden.
Om en månad ungefär flyttar Dennis och Dessi till eget boende. Och jag kan säga att jag nästan på saknar de redan. Kommer att sakna den här lilla tiden när man får ha kvalitetstid både med barnbarn och övriga i familjen.
Visst har det inte varit lätt alla gånger att bo så trångt som vi har gjort ... och här har varit mer än en dispyt mellan varven. Men jag tror att det är så i de allra flesta familjer. Och jag skulle ändå inte velat vara utan den här tiden. Framförallt har det varit underbart att komma hem och mötas av lilla Alexanders urgulliga uppsyn, eller av Molly som viftat på svansen av glädje för att någon kommer hem, eller att Dessi lagat kaffe ... precis lagom till jag kommit innanför dörren och varit så jättekaffesugen. Eller varför inte Dennis utdumma skämt som man bara garvat åt. Så visst har det varit många roliga skratt här.
Jag kommer verkligen att sakna det. Men jag inser så klart att vi någon gång måste separeras. De har sin lilla familj och naturligtvis behöver de större utrymme än vad jag har kunnat erbjuda.

Jag får passa på nu att mysa lite extra. hehe

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: