carinag.blogg.se

SEG MEN GLAD ÄNDÅ!!

Det har varit ytterligare en dag i vila här hemma ... och såå skönt det har varit. Ikväll kände jag mig mycket piggare och satte igång med både disk och mat. Men det kändes av, jag fick både ont i ryggen och blev seg. Så nej, jag är så klart inte 100 än. Men det går säkert bättre när jag nu får vila upp mig igen och får en god natts sömn. I morgon tänkte jag försöka ge mig ut lite. Jag har inte varit ute i friska luften på två dagar ... om man inte räknar med balkongbesöken förstås. :) :) 
Och i morgon fortsätter jag även med lite mer av julförberedelserna, fick ju stanna upp lite nu när jag blev dålig. Aja, jag hinner med ändå. Har inte så mycket kvar. Det återstår julstrumporna som jag tänkte göra klart i morgon. Jag vill ha upp de senast Fredag, så att de är uppe på Lördag. Tänkte försöka samla barnen då och äta lite gott och då är det kul med lite extra pyntning. Dessutom är troligtvis Teddys flickvän hos honom då, så att ALLA barnen är samlade under samma tak samtidigt. Alltid lite extra mysigt. :) :) 

Nu tänker jag krypa ner i sängen så jag blir piggare tills i morgon. Så jag säger godnatt till alla där ute nu. Ha en riktigt god natts sömn, så hörs vi i morgon igen.

Sov gott alla

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: