carinag.blogg.se

PÅ ÄVENTYR!!

Idag fick Beatrice för sig att hon skulle åka iväg med bussen och möta upp mormor och hennes man vid tåget, som skulle anlända runt 20. Självklart tyckte jag det var en bra idé så jag hängde på, behövde lite frisk luft jag med. :) :) 
Så strax innan 20 parkerade vi bilen och rusade in till Centralstationen och försökte lokalisera var de skulle dyka upp någonstans. När vi inte hittade de ringde Beatrice till Kalle för att kolla vart de tagit vägen. De satt i en taxi på väg hem. hahaha
Vi hade missat de. :) 
Men inte ville vi hem inte. Har man bestämt att överraska någon så är det ju just det man skall göra. Så vi beslöt istället att överraska Pia så där på kvällskvisten. hihi
Det fick bli lite sent kvällskaffe ... en snabb kopp hann det bli innan vi kände oss tvungna att åka hem. Ja, det kommer ju som sagt en dag i morgon också ... en TIDIG sådan. :) :) 

Nu är vi i alla fall hemma igen och nu är det inte mycket kvar än sängen som väntar. Jag passar på att säga godnatt till alla. Hoppas ni haft en mysig kväll och att natten blir lugn och rofylld.

Sov gott och dröm sött. :) 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: