carinag.blogg.se

FÅGLAR ELLER FLADDERMÖSS?!!

Inatt vaknade jag som vanligt och gick ut och ställde mig på balkongen. Det var inte speciellt kallt så jag tog det med ro, stod där i mina egna funderingar med en cigarett i handen. Och medan jag stod där hördes ett jättemärkligt läte. Ljudet kom från en skock fåglar som var ganska långt från min balkong. Och medan jag stod där och tittade på dessa fåglar som kom närmare och närmare, tyckte jag de såg konstiga ut. Inte brukar man kunna se fåglars ögon på det sättet, så jag studerade in de lite extra och tyckte ögonen glänste där de flög i luften  och hade sina märkliga läten. De kom aldrig riktigt nära balkongen så jag såg de inte helt klart. Men när de flög förbi så bara tänkte jag "de fåglarna ser ju konstiga ut. Är det verkligen fåglar?"
I alla fall, jag gick in och lade mig igen, men kunde inte släppa dessa krakar. Och nu när jag sitter här med mitt morgonkaffe och funderar vidare så tror jag minsann inte alls att det var fåglar. Tro det eller ej, men jag tror banne mig att jag stått och tittat på en flock fladdermöss.
Det är ett känt faktum att här finns fladdermöss i kvarteret där jag bor, dock har jag aldrig själv sett någon. Men dessa konstiga fågla inatt är jag ganska övertygad har varit just det.
Jag ryser av bara tanken.

Nu fortsätter jag morna mig med mitt kaffe och datorn. Ni får ha er en fantastisk Lördag, och var rädda om er.

GODMORGON

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: