carinag.blogg.se

DANSAR MED VARGAR!!

Ett filmtips så där framåt kvällskvisten är väl aldrig fel. Den här filmen är något annorlunda. Tror den mer eller mindre vänder sig till drömmaren, ensamvargen som sitter och begrundar och som kanske till och med omfamnar det annorlunda och det som egentligen är rätt och riktigt.
Filmen hade svensk premiär Februari 1991. Den är väl sedd av många och fick så många som 7 oscars. Så visst är filmen bra. Själv var jag lite tveksam när jag väl hade införskaffat mig den och jag hade ju rätt ...... i alla fall i början, då den börjar lite trögt. Men som sagt, den vinner i längden. Och sen är det inte helt fel att ha Kevin Costner i huvudrollen, bara det gör filmen värd att se. :) 
Filmens titel "Dansar med vargar"

Filmen handlar om löjtnanten John Dunbar, som efter egen begäran förflyttas långt från civilisationen ... och där indianerna än så länge härskar. Med John Dunbars ödmjuka sätt blir han så klart en i "familjen", i alla fall i siouxstammen. Det ena leder till det andra ... och vidare.

Jag tror att jag talar för alla som sett den att detta är en superbra film. Så ni som ännu inte haft nöjet kan jag bara råda er ...... se filmen. :) 


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: