carinag.blogg.se

UTE EFTER KAFFE!!

Det värsta med att inte sova hemma är att man inte när som helst kan dricka kaffe. Var sååå sugen på kaffe tidigt i morse, men var tvungen att vänta tills något ställe var öppet. Nu har jag äntligen fått kaffe i mig. Huvudet kändes något tungt, och jag tror bestämt det är för att jag varken drack kaffe i gårkväll eller tidigare i morse.
Tänk att kroppen kan vänja sig så hårt vid något att den själv gör uppror. :) :) 

Idag åker jag hem och tar tag i MITT liv, och väntar på att MIN dotter skall komma hem, och ser till att MITT hem blir ett glatt och uppsluppet hem igen.
Jag längtar som en tok efter Beatrice. Men jag vet att hon har det bra med mormor och Kalle, kommer att krama sönder henne när hon kommer hem ..... och framförallt PRATA.
Jag har alltid tyckt att det är skönt att få stänga in sig, vara ensam och bara vara och njuta av tystnaden. Dessa dagar har jag lärt mig en viktig läxa, att aldrig stänga ute ljud och alltid vara tacksam över nära och kära som vill hälsa på, babbla lite eller ringa mig. Jag kommer alltid att ha tid över för mina barn, mina nära och kära ... om de så ringer mig 30 gånger/dag.

Nu skall jag fortsätta dricka mitt underbara morgonkaffe som jag fick ragga efter vid den tidiga morgontimmen. :) 

Ha en fantastisk dag alla, och var rädda om er.

GODMORGON

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: