carinag.blogg.se

NU ÄR JULEN ÖVER!!

Det har varit en lugn och skön dag och kväll här hemma. Men nu börjar det dra i ögonen och jag skall alldeles strax krypa ner under täcket. Det kommer ju en dag i morgon också. Och den börjar tiiidigt, klockan 7 med tvättning.

I morgon börjar ju även många arbeta efter julledigheterna. Även jag måste komma igång med vardagen igen. Jag har mitt första möte detta året med AF redan denna veckan. Så nu börjar allvaret på nytt. Lite jobbsök har det så klart varit de senaste veckorna. Men skall jag vara ärlig så har det varit väldigt segt på den fronten. Egentligen skulle jag så klart prioriterat det. Men det har varit så mycket med jul och annat som gjort att jag tappat det lite. När sen mitt dåliga samvete kändes av så tog jag ett litet ryck igen. Men som sagt, väldigt segt har det varit.
Men nu är jag ganska taggad till att komma igång, om man nu kan vara taggad till att söka jobb. Det är kanske inte det allra roligaste. :( 

Kvällens middag bestod utav Hot Wings och ris, supergott. Så nu sitter jag och dricker lite kvällskaffe innan sängen kallar.
Jag önskar er en god fortsättning på kvällen. Godnatt och sov gott alla.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: