carinag.blogg.se

FÖRSÖKER MIG PÅ EN NY LAYOUT!!

Idag tittade min rådgivare på mina papper, CV och personligt brev ... och hade så klart lite synpunkter på hur det såg ut. Det var väl inte det att det var felskrivet på något sätt. Men för att bli mer konkurrenskraftig på marknaden och kunna slås med alla tusentals som skickar in sina CV'n, så tyckte han att jag skulle försöka ändra layouten något. Kanske lite färg här och där, någon krumelur, kanske till och med lite olika rutor. Han tyckte helt enkelt att jag skulle försöka experimentera lite och se om jag kunde få till det där lite extra.
Hmmm, jag är inte alls så duktig på det här med layouter. Eller rättare sagt, jag vet ofta hur jag vill ha det och mitt öga kan absolut se det där lilla extra. Men jag har så svårt att få till det på datorn, jag är inte superduktig på det grafiska och kunna lägga in bildrutor och liknande. Mitt kunnande är rent basic.
Jag försöker och försöker. Men hur jag än bär mig åt har jag bara fått till en liten, liten bit ... och det är inte ens snyggt.
Känner att det blir en låååång kväll innan jag kan stänga ner och lägga mig för natten.

Men ni skall förstås snart kasta er i sängen så jag säger godnatt till alla nu. Ha en fortsatt mysig kväll och sov så gott. :) 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: