carinag.blogg.se

HENNES KÄNSLOR VAR STARKA!!

Det här med kärlek är ett härligt fenomen. Och tänk, det är inte bara vi vuxna som faktiskt kan känna både sorg och glädje i sitt letande efter den rätta.
Detta är alltså "veckans minne".

Om jag inte minns helt fel så var året 2001. Jag och Pia umgicks väldigt, väldigt mycket. Och naturligtvis fördes detta över till våra barn. De var inte så gamla och hängde så klart med så fort jag och Pia skulle träffas. Beatrice och Samina var 7 år, Teddy var 9.
Samina var väldigt framåt för sin ålder och var mer på Teddys våglängd än på Beatrice. Och Teddy trivdes också väldigt bra i Saminas sällskap. Nu skulle man ju kunna tänka sig att Samina och Beatrice lekte tillsammans och hade kul. Men nej, riktigt så var det inte. Samina var en tjej med väldigt starka känslor ... och de känslorna gav hon helt och hållet till Teddy. :) Den lilla gulliga tjejen var upp över öronen förälskad i min son.
På hennes sovrumsvägg hängde bilden på Teddy. Och hon lät oss förstå vart hennes känslor fanns, hon dolde absolut ingenting. hahaha
Teddy verkade som sagt också trivas i hennes sällskap, han till och med sov över hos Pia vid ett par tillfällen. Och han kunde mycket väl få för sig att knalla hem där utan mig och Beatrice. Det var urgulligt.
Samina hängde med mig vid några tillfällen när jag skulle hämta hem Beatrice från mormor. Men jag visste ... jag visste alltför väl att det var Teddy som hägrade, vid sådana tillfällen fick hon ju chansen att träffa honom. :) :) 
För trots att det är 33 års skillnad mellan oss så förstod jag, hon gick igenom samma vånda som jag gjort så många år tidigare.

Nåja, en kväll hemma hos mig så bestämde sig i alla fall Samina för att nu skulle hon prata allvar med Teddy och fråga chans på honom. Hon drog resolut med sig Teddy in på toaletten för att berätta att hon älskade honom. Teddy var helt oförstående och inte alls förälskad i henne. Han var väldigt ärlig och sa precis vad han tyckte ... och det var inte att han älskade henne tillbaka. Samina rusade ut från toaletten i flöden av tårar. Hon grät och grät. Det gjorde såååå ont i mig. För som sagt, jag visste precis vad hon gick igenom. Och vad tror ni hände? Jag började också gråta hahaha. Snacka om empati.
Samina var så arg att hon dagarna efter rev sönder bilderna hon hade på Teddy. Jag tror att hennes ilska varade i en eller två veckor innan hon kom på att det fanns fler killar än Teddy. Liten var hon men hon var helt klart förståndigare än mig. hehe

Nu har det gått 13 år och det skrattas varje gång vi pratar om det. Och jag tror att jag talar för alla parter när jag säger att det var helt klart det bästa som kunde hända. För idag har båda två härliga och stabila partners som älskar både Samina och Teddy för de personer de har utveckat sig till. Tror inte att de kunde få bättre än det de har idag.

Ja, Pernilla är det bästa som hänt Teddy. Och jag kan garantera att även Samina har hittat den rätta. Men det är ett härligt minne och ja, våra familjer har alltid, och kommer alltid, att vara sammanflätade. :) :) 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Pia K
skriven :

Ja herregud vad ledsen hon var i typ 2 veckor.
Det är sant som det sägs att tiden läker alla sår.
I alla fall i Sams fall just då :)

Svar: hahaha, stackars Samina. Det var hemskt att se henne så ledsen. Men det är väl kanske inte alltid tiden läker alla sår. Eller?????? Tur att det gick över så snabbt för henne i alla fall. :) :)
Carina G.