carinag.blogg.se

TIDIG LÖRDAGMORGON OCH PIGG!!

Det är väl typiskt. När jag inte behöver vakna och klockan inte ringer, då vaknar jag halv 5 och är superpigg. 
Japp, nu sitter jag här med kaffe och knappar på datorn. Och medan jag gör det sitter jag och funderar på vad dagen kommer att ha i beredskap. Jag och Beatrice kommer att vara ensamna i lägenheten några timmar idag. Så min tanke är ju att försöka få ordning bland papper, foton och allt annat som ligger och skräpar på mitt skrivbord. Och så blir det säkert lite kvalitetstid med Beatrice också. Det är ju inte varje dag vi är ensamna precis.

Både jag och Beatrice har blivit så vana vid att ha familjen Granström/Pettersson hos oss. Så är ingen av de hemma någon dag när vi kommer från jobb och skola, så känns det väldigt märkligt att inte bli mött av en fyrbent solstråle. hahaha
Men samtidigt är det ändå skönt ibland att inte sitta fast i varandra och göra lite saker var för sig. Det är jag övertygad om att Dennis och Dessi också tycker.

Men just nu skall jag inte göra något alls ...... förutom att ta mitt kaffe och flytta häcken från datastolen till balkongstolen .. brrr kallt men nödvändigt.

Ha en bra Lördag alla. Och skall ni ut nu på morgonen så klä för guds skull på er. Det är KALLT ute.

GODMORGON

... och visst behöver väl skrivbordet sig en omgång...
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: