carinag.blogg.se

LIVET SOM ARBETSLÖS!!

Satt och funderade lite igårkväll på min blogg, vad jag egentligen ville uppnå och varför jag började blogga från början.
Jag vet att jag gjort ett inlägg tidigare som lite handlade om varför jag började blogga. Men någonstans på vägen tappade jag bort en bit av det jag ville uppnå.
Förstå mig rätt, jag älskar att skriva om min vardag. Att få berätta så fort jag gör något, att få skriva små notiser om att jag åker buss, var jag tar vägen och lite annat som händer under dagarna, tycker jag är riktigt roligt.
Men som jag sa så var det kanske inte riktigt det som var tanken från början. Jag ville kunna dokumentera hur mina arbetslösa dagar såg ut, hur jag betedde mig, hur jag mådde osv. 

Så jag tänker göra detta till en veckosak. En gång i veckan, vilken dag vet jag inte riktigt än, kommer jag att skriva ner hur veckan varit, hur mitt humör har svängt, både positivt och negativt. Jag vet att jag skriver en del om det annars också. Men vill samtidigt kunna samla allt under en dag för helhetens skull.

Anledningen till att jag väljer att göra det så här är först och främst för min egen del. Det underlättar väldigt mycket av att få skriva av sig om man mår eller mått dåligt. Och eftersom jag inte vill ha en negativ blogg med för mycket negativa tankar, så lägger jag istället ihop det till en enda dag i veckan.
Så ni som tycker det är för jobbigt att läsa just sådana inlägg ber jag om ursäkt till, ni får i så fall bara ögna igenom eller hoppa över dessa.
Det är inte helt omöjligt att en del av dessa inlägg blir lite längre, detta är ju trots allt för mitt välbefinnande.

Jag ville bara dela med mig av varför jag plötsligt börjar skriva en massa sådant varje vecka, så ni inte tror att jag upprepar mig eller fått en skruv lös. haha

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: