carinag.blogg.se

HEMMA NÅGRA TIMMAR!!

Jag vet, det har ju varit lite dåliga inlägg idag. Jag kände därför nu, trots den sena timmen, att jag ville in och bara säga "hej" och slänga in lite bilder.

Vi satt ju som sagt hos pappa ett par timmar nu ikväll. På vägen hem, när vi stod och väntade på bussen, kom det plötsligt två polisbilar i full karriär med sirenerna på och körde åt två olika riktningar in på parkeringsplatsen vid varuhuset precis där vi stod. Efter det kom det ytterligare en polismotorcykel. När dessa polisbilar kom körandes stod det redan en polisbil där. Och nyfikna, som man alltid är, var vi ju tvungna att kika lite. Beatrice gick t.o.m runt busskuren med orden "vänta, jag måste bara se vad som händer". hahaha
Bussen kom precis då så vi hann ju så klart inte se upplösningen. :) Det är väl konstigt att man är så nyfiken av sig, så fort något utöver det vanliga inträffar. :) 

Nu skall jag i alla fall försöka få lite sömn. Det var ju verkligen brist på det förra natten, får se om jag lyckas bättre ikväll. Hmmm, tror ni det hjälper att räkna får? I morgon bitti är det iväg ganska tidigt igen, detta blir bara en liten visit hem och vända. Så därför hade det ju varit ganska bra om jag får sova några timmar.

Godnatt på er och dröm söta drömmar. :) 

Tre steg från dessa fimpar står det en stor och rymlig rökkur.
 
Dagens middag, pizza. Mums
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: