carinag.blogg.se

IRRITATIONEN KOM PÅ BESÖK!!

Hemma igen.
Det var ju meningen att jag skulle till Wessels och handla efter Ekobesöket. Men det blev aldrig av, istället kom irritationen på besök. Kan inte alls förklara varför, men jag kände redan när jag gick hemifrån för att möta upp Beatrice hur olustig jag kände mig. Och lite ledsen blev jag ju när jag gick den invanda cykelvägen till Eko.
Dock gick det snabbt över när jag väl träffade Beatrice, hon brukar för det mesta få mig på så bra humör. Men idag sprack det lite.

Är inte säker men tror till stor del det har att göra med inköpen idag. Jag visste ju vad jag skulle använda alla saker till som inhandlades. Det mesta inför begravningen på Tisdag handlades idag och humöret blev sämre och sämre. Till slut blev det så mycket att jag bara struntade i Wessels och gick hemåt istället.

Tänkte för mig själv att det säkert skulle hjälpa om jag gick till mamma på en kort fika innan vi gick hem. Men tji fick jag, det enda som hände var att jag fick huvudvärk och mådde illa.
Därför blev jag glad när Teddy skickade en förfrågan om vi ville komma på fika. Det brukar alltid hjälpa att träffa barnen. Och visst var det trevligt att träffas över ytterligare fika, kafferep säger jag aldrig nej till hahaha.
Men då funkade inte mobilbloggen när jag väl satt där och skulle uppdater här. Och lite irriterad som jag var innan, så hjälpte inte det precis. Kan säga att det blev ett enormt tryck där.

Nu känns det dock lite bättre. Och för att bli helt återställd skall jag nu hoppa ner i ett bad. Det tror jag gör underverk för själen.



Och blir man bjuden till Teddy på fika, måste man ta take away kaffe med sig. Så glöm inte det om ni tänker hälsa på någon gång. :) 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: