carinag.blogg.se

JAG SÄGER GODNATT!!

Ikväll är det ingen piggelinis som sitter här. Nope, jag är superdupertrött. Det känns som om jag har stressat som bara den för att hinna med allt idag. Det har jag säkert inte, men jag har faktiskt varit ganska effektiv.
När jag och Dennis sen kom hem från Wessels tidigare ikväll var det som att luften rann ur mig. Allt blev plötsligt jättetungt och jag orkade inte påbörja maten. Så det var till slut Dennis som fixade och donade, med hjälp av Teddy.

Ikväll blev det fondue. Sist jag åt det var säkert en 15-16 år sedan, då vi fortfarande bodde i huset. Så det var inte en dag för tidigt. Men gott var det.

Innan jag säger godnatt så vill jag bara meddela att jag kommer att försöka hinna med "veckans minne" i morgon istället för idag. De sista dagarna har varit ganska stökiga med förberedelser inför jul. Det har både varit bak, julklappar, inhandling till julafton mm, mm.  Så jag har inte haft så mycket tid med egna saker som t.ex. bloggen. Och idag har det varit extremt, eftersom jag satt uppe till långt in på natten för att fixa en del. Jag har helt enkelt inte suttit så mycket vid datorn.
Men som sagt, skall försöka få upp "veckans minne" i morgon.

NU kära vänner säger jag godnatt. Det är hög tid att lägga sig och jag kommer garanterat att somna så fort jag nuddar kudden.
Jag hoppas ni har haft en bra Lördag. Och i morgon när ni vaknar är det dan före dan före dopparedan ... och inte minst fjärde advent. :) :) 

Sov gott alla och dröm sött. :) 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: