carinag.blogg.se

BRÖLLOPSDUELLEN!!

Visst är det väl så att de flesta av er vet vem Kate Hudson är? För den som inte vet kan jag tala om att inte nog med att hon är dotter till den berömda Goldie Hawn, hon är även en riktigt superduktig skådespelerska och har gjort ganska många filmer som hamnat på toplistan.
Denna veckas filmtips blir en film med just Kate Hudson. Filmen visades faktiskt på TV för bara några dagar sen, "Bröllopsduellen". Och medan jag tittade på filmen slog det mig att jag bara måste dela med mig till er som eventuellt har missat den.

Filmen handlar om Emma och Liv, bästisar sedan barnsben, och deras framtida bröllop. Eftersom de skall vara varandras brudtärna så måste de gifta sig på olika datum. Men något går snett och bokningarna blir på samma hotell och samma datum. Hmmm, det blir ett bröllopskrig utan dess like, med både blåfärgat hår och för liten bröllopsklänning. Ja, många bäckar små ...... 
Sin vana trogen spelar Kate Hudson riktigt riktigt trovärdigt. Bästa väninnan spelas för övrigt av den duktiga skådespelerskan Anne Hathaway. Detta är en komedi av högsta klass, där tjejerna är tokigare än någonsin. Så därför säger jag till er som inte sett filmen än, skynda er att se den ... ni kommer inte att ångra er. Och till er som haft turen att titta på denna suveräna film kan jag inte annat än påpeka att ni måste så klart se den igen. :) :) 

Och med detta boktips och lilla filmklipp är det dax för mig att dra mig tillbaka. Det blir en lång dag/natt i morgon, så det gäller att få sin skönhetssömn. hihi

Godnatt och sov så gott. Och glöm inte att lägga er med ett stort leende, så sista dagen på året blir en bra och glädjefull dag.

Dröm sött

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: