carinag.blogg.se

NÄR DÖRRKLOCKAN INTE FÅR PLINGA!!

Ibland kan man ju bara bli för irriterad.
Det finns tillfällen då jag inte bryr mig om att folk ringer på min dörr. Och naturligtvis är ju alla välkomna att ringa på ...... om de verkligen vill oss någonting. Men varför ringa på för att i nästa stund springa iväg i trapporna?

Lilla Alexander hade ätit, fått ny blöja, och somnade allmänt belåten efter ompysslandet. :) Plötsligt ringer det på dörren, Molly flyger upp och börjar skälla så klart och naturligtvis vaknar lilla parveln i vagnen.
Den som ringt på dörren försvann som ett gehu i trappan. Men som sagt, det var ju redan för sent. Alexander vaknade med ett ryck och fick riktigt svårt att somna om. Han bara grät och grät den stackaren. Till slut lyckades han dock somna om igen i Dennis famn.
Dennis sprang först ut i trappan och försökte kolla vem som ringt på dörren. Det var kanske tur att han inte fick tag i personen, då hade det inte varit nådigt. :( 

Förstår inte var det roliga finns i att busringa på dörrar. Inser ju att det säkerligen rör sig om barn, men ändå ...... jag har svårt att förstå det.
Ja, ja, det var mitt lilla klagomål för den här dagen. Och nu kan jag andas ut, så skönt att ni finns här när jag behöver gnälla. hihi

Nu säger jag i alla fall godnatt. Jag sitter nästan här på datastolen och somnar. Skulle ju inte vara så kul om jag vaknar på golvet i morgon bitti med en öm kropp. :) :) 
Hoppas ni får en bra fortsättning på den här kvällen.
Sov gott alla.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: