carinag.blogg.se

NÄR BEGÄRET SÄTTER IN!!

Känner mig egentligen inte speciellt taggad till att börja städa här. Det är mycket mysigare att gosa med sötnosen. Men ja, jag måste ju ...... städa alltså. ;) 

Var inte riktigt på något solskenshumör innan idag. Satt och höll på med bloggen. Efter ett halvt skrivet stycke skulle jag rulla en cigarett med mig till balkongen för en liten paus. Döm om min irritation när jag inte kunde rulla, BÅDA mina rullare var plötsligt ur funkton. Och när mitt begär tar över blir jag riktigt ofokuserad. Så mitt i texten gjorde jag något så att hälften försvann. Normalt sett brukar det inte vara någon fara, jag brukar kunna få tillbaka det på ett lätt sätt. Men idag? Nej då, det skulle bara strula. Och jag fick skriva om hela texten igen. Tyckte ju inte alls att andra delen var lika bra som den första. Men eftersom min irritation var stor, så fick det bli som det blev. Ja, det slutade med att Beatrice gick ner och handlade färdiga cigaretter. Och inte bara EN ask, det blev TVÅ. Hon tänkte väl att hon skulle slippa höra mitt beklagande när första asken tar slut. hahaha

Men jag fick i alla fall nikotin i mig så småningom och nu är allt frid och fröjd. Ja, förutom att jag då inte riktigt vet hur jag skall orka städa. :) :) 

Nu åker dessa i soporna, får väl köpa nya. Om inte någon vänlig själ kan fixa de till mig. Teddy HJÄLP ...... :) :) 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: