carinag.blogg.se

FRAMTIDENS BOSTAD!!

 
Och vad sägs om detta då?

I området där jag bor har plötsligt större delen av hyresgästerna blivit av med postutdelning för att brevlådorna orsakar arbetsskador. De måste då gå iväg 2-3 km för att hämta sin post.
Posten vill att hyresvärden antingen byter ytterdörrar med bättre brevinkast eller monterar postboxar i trappuppgångarna. 

Jag är inte en av de drabbade. Men jag kan tänka mig de som blivit det, att behöva ge sig iväg flera km för att hämta sin post.

Jag började i alla fall fundera på det här med postboxar. Man behöver ju faktiskt inte ha adressen där man bor. Hur många har inte genom åren haft en postbox men bott någon annanstans? Tänk vad pengar man hade sparat då. haha

Hur mycket prylar behöver man egentligen? Inte mycket. För mig hade det räckt gott och väl med en dator, mobiltelefon och en säng. I dag kan man ju klicka in sig på internet via mobilen, och en mobil och en Ipad istället för dator tar ju inte så stor plats. Sen hyr man sängplats hos någon och en hörna av en garderob och plötsligt är boendet också fixat.

Oj, oj, oj vad mycket pengar jag och Beatrice hade kunnat lägga undan och fått lyxsemestrar på köpet. haha

Man kanske skulle börja leta efter nytt boende. Någon som vill hysa in oss? :) 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 JonteBoy
skriven :

Absolut jag kan :)
Vem kan motstå att ha Beatrice boende hos sig ;) hahaha

Svar: Hahaha, bra tänkt där......
Carina G.